Używamy plików cookies! by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Jeśli nie chcesz aby pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku
zmień ustawiewnia swojej przeglądarki. Zapoznaj się z naszą polityką prywatności.

zamknij

Lokal na Biznes

  • Moje konto
  • Forum
  • Pomoc
  • Zobacz lokale
  • Dodaj lokal
  • Galerie handlowe
  • Aktualności
  • Pomysły
    na biznes
  • Okiem
    eksperta
  • ABC
    lokalizacji

Lokal od A do Z - restauracja

  • Sphinx zmienia styl

    Sphinx zmienia styl

    Więcej przestrzeni i atrakcje dla dzieci – tak Sylwester Cacek chce przyciągać klientów do swoich restauracji.

  • Grycan o własnych siłach

    Grycan o własnych siłach

    Polska sieć lodziarni koncentruje się na otwarciach w centrach handlowych. Planuje również biznes poza granicami kraju.

  • Płacisz nie tylko za lokal

    Płacisz nie tylko za lokal

    Jak obliczyć stawkę czynszu w galerii?

  • Małe miasta na celowniku

    Małe miasta na celowniku

    Deweloperzy stawiają na średnie i małe miasta. W tym roku powstanie tam kilka centrów handlowych o łącznej powierzchni 400 tys. mkw.

  • Pizzeria od zaplecza

    Pizzeria od zaplecza

    Chcesz otworzyć pizzerię? Sprawdź, co musi znaleźć się w kuchni lokalu.

  • Smażalnia ryb tylko z piwem

    Smażalnia ryb tylko z piwem

    Właściciele smażalni muszą dbać o wyposażenie lokalu, szczególnie latem.

  • Kanapka z ulicy

    Kanapka z ulicy

    Dotychczas Subway zacięcie walczył o prestiżowe lokalizacje dla swoich restauracji. W tym roku sandwicze mają pojawić się w przestrzeniach niestandardowych.

  • Podatek za pawilon

    Podatek za pawilon

    Masz kiosk? Kupujesz pawilon? Możesz zapłacić podatek od nieruchomości – wynika z ostatniej uchwały Naczelnego Sądu Administracyjnego. Opłaty unikną właściciele obiektów sezonowych.

  • Food court nie tylko dla największych

    Food court nie tylko dla największych

    Co daje przedsiębiorcy obecność w części gastronomicznej galerii handlowej?

  • Biznes w ogródku

    Biznes w ogródku

    Formalności związane z uruchomieniem ogródka w pobliżu restauracji trzeba rozpocząć już na przełomie lutego i marca.

poprzednia
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
następna

Często czytane

  • Biznes na fali

    Biznes na fali

    Inwestycja w wakepark może zwrócić się już po 2 latach.

  • Zysk wyssany z krwi

    Zysk wyssany z krwi

    Laboratorium analiz medycznych może otworzyć każdy, kto posiada pół miliona złotych i nie liczy na szybki zysk. Na zwrot z inwestycji czeka się latami.

  • Żabka wynajmie

    Żabka wynajmie

    Blisko 120 sklepów otwartych w 2013 roku przez Żabkę Polska to lokale pozyskane w programie „Sklep za czynsz”. Zgłoszeń jest 10-krotnie więcej.

  • Masażysta na parterze

    Masażysta na parterze

    Lokal, w którym będzie działał salon masażu, musi być blisko potencjalnego klienta.

  • Własny sklep w galerii

    Własny sklep w galerii

    O wynajmie lokali w galeriach handlowych krążą legendy. Sprawdziliśmy, jak jest naprawdę.

  • Guziki, wstążki i duże pieniążki

    Guziki, wstążki i duże pieniążki

    Choć lata świetności pasmanterii dawno już minęły, to prowadzenie sklepu z nićmi i guzikami może nadal się opłacać. Pod warunkiem, że właściciel zadba o bogatą ofertę i stałych klientów.

  • Biznes idzie jak ciepłe bułeczki

    Biznes idzie jak ciepłe bułeczki

    Od kilku lat na mapach naszych miast przybywa sklepów z pieczywem. Niby nic niezwykłego, ot kolejna mała piekarnia, coś jednak jest na rzeczy, skoro obok siebie z powodzeniem funkcjonuje kilka takich sklepików.

Ogłoszenia

Lokal od A do Z

  • apteka

    apteka

  • biuro

    biuro

  • restauracja

    restauracja

  • sklep odzieżowy

    sklep odzieżowy

  • sklep spożywczy

    sklep spożywczy

  • salon urody

    salon urody

  • Wszelkie prawa zastrzeżone 2025

    Realizacja:

    • Aktualności
    • Dodaj lokal
    • ABC Lokalizacji
    • O nas
    • Reklama
    • Okiem eksperta
    • Forum
    • Zobacz lokale
    • Kontakt
    • Polityka prywatności